sms jag fått genom mina dagar

kille 1:

"ja jag borde trösta dig och försöka förstår och ringa dig och ligga vaken hela natten med dig men jag är tyvärr inte en så bra kille. önskar jag var. förlåt mig. "

"haha det värsta är att jag skulle göra det vilken dag i veckan som helst för dig om det bara inte är mig du är sur på. tycker om dig så mycket mer än du kan förstå"

"tycker om dig mer och mer för varje dag, vet inte vart det här kommer sluta men jag njuter hela tiden för du gör mig lycklig! tycker om dig otroligt mycket. puss"

kille 2:

"haha va? seriöst, fyra sycken? ja jag vill gärna se. förstå vad som fick dig att fråga. jag grät nog aldrig, utom när jag trodde du var död, skulle dö eller när jag blev dumpad. shit, det hände verkligen mycket. det var en fin tid med dig också, även om jag aldrig skulle vilja tillbaka dit, så var den bland den bästa tid jag levt i!"

"det var nog det finaste som någon någonsin skrivit till mig. håller med dig. det var massor av minnen som var riktigt speciella. har dock lyckats förtränga det mesta för det var för smärtfullt att ha det kvar. själen dog lite liksom. det var den stösta smärta jag upplevt"

"hm det var nog det smartaste jag hört någon säga på länge. du är smart. jag mår inte dåligt av minnerna från dig längre. det är skönt. förut kunde jag inte se dig, höra någon prata om dig, eller känna din lukt utan att fysiskt få ont i magen så det kändes som att jag skulle spy. skönt att slippa"

kille 3:

"att du är en väldigt stor del av mitt liv :)"

kille 4:

"när jag tänker på namnet **** så tänker jag på kärlek. du har så mycket kärlek inom dig. du bryr dig mer om hur man ser ut på insidan än hur man ser ut på utsidan. som sagt, du är min drömtjej, har varit i flera år och kommer nog alldrig att vara. du utstråkar så mycket värme och kärlek så det värmer ett hus. du är en sån tjej som man ser på första ögonkastet att den där tjejen är helt underbar och speciell. du är en sån tjej som jag aldrig kan sluta tänka mig. även om vi inte setts på länge så sitter minnet från dig kvar. man kan fortfarande känna dina underbara varma kramar och se ditt vackra leende bara över att tänka på dig. jag älskar dig **** och kommer alltid att göra det. du finns närmast mitt hjärta och det slår för dig"

kille 5:

"att jagvill träffa dig, och att du är bäst. du gör en glad"

kille 6:

"du är den enda personen som tagit mitt liv med storm. du har funnits för mig när jag behövt dig och jag vet att du alltid kommer finnas där. om bara tiden varit rätt hade jag varit djupt förälskad i dig."

kille 7:

"jag är otroligt ledsen och kommer antagligen vara det ene längre tid framöver. men det ska nog reda sig med tiden. du har gjort ett otroligt intryck på mig och du rörde min själ som ingen gjort. du är den bästa och mest underbara person som finns i min värld."



bara några få av alla sms jag fått genom mina dagar efter att jag dissat killar. såhär starkt har dom känt för mig, och jag har känt...... nothing. VILL BLI KÄR!

tänker. för. mycket.

jag tänker alldeles för mycket. jag har alldeles för högra krav och är alldeles för kräsen. jag är inte kär för att:
- du har inga converse i dina ägor (det måste min kille ha).
- du har alldeles för håriga ben
- ibland snarkar du när du sover
- du är för kort
- du är inte musikalisk
- du är inte spontan

men ändå är jag tillsammans med dig. (för att jag ville testa hur det är att vara i ett förhållande). herregud. låt mig bli kär.

jag är inte kär men det gör ändå ont.

önskar jag var flickvännen som följde med dig och din familj och åkte längdskidor. önskar jag var flickvännen som kunde sitta och snacka cykling med din pappa. önskar jag var flickvännen som var vältränad och accepterad av din pappa. önskar att jag kunde följa med dig och din familj till vemdalen utan att känna att det skulle vara pinsamt.

men jag är inte hon.

och vet du vad? det gör så förbannat ont att  veta att din systers pojkvän är så mycket mer omtyckt av dina föräldrar än vad jag är. och det är på grund av att han har allt det som jag inte har. och vet du vad? det gör så sjukt jävla ont att dina föräldrar har träffat hans föräldrar och inte mina.

det gör ont att din systers pojkvän bor hos dig. har en tandborste hos dig. att dom lär känna honom bättre.

det gör ont att veta att dina föräldrar förmodligen tycker att du skulle kunna hitta en bättre. och det gör ont att veta att dom tycker om han så mycket mer.

vill bara att du:

-ibland ska sakna mig så mycket att du åker förbi mig innan gymmet och ger mig en puss.
-kan vakna mitt i natten när jag inte sover med dig och skicka iväg ett sms.
-ska veta allt om mig.
-ska hålla om mig hela natten och aldrig sluta klia mig på ryggen även om det är jobbigt och även om det blir svettigt.
-ska bevisa att du älskar mig. för jag älskar dig men troligtvis inte lika mycket som du älskar mig och även visar jag det mer.
-ska vara den jag håller kär och älskar så mycket att jag aldrig kan tänka mig en framtid utan dig. men det är du inte. du är just nu. (och kan vi i fortsättningen sluta vara hos dig? så jag slipper bli ännu mer tight med din familj. det kommer göra så ont att gå vidare från dom sen när det tar slut. ja, när, inte om. för det kommer ta slut).

vi är inte föralltid.

jag kan se mig tillsammans med dig. jag kan se mycket med oss två. min student. min bal. halvåret dit. och sommaren. kanske nästa höst. och ännu längre. men vad som skrämmer mig är att jag också kan se ett slut.

för vi är inte för evigt.

och jag undrar hur ont jag kommer ha när jag kommer behöva göra slut med dig. och gå vidare från din säng. din musik. dina foton. ditt rum. dina barnsliga ljusslingor. din familj som alltid bjuder mig på mat. din överbeskyddande mor som inget hellre vill än att du ska vara perfekt.

det kommer göra ont. och det gör redan ont att veta att jag till hundra procent vet att den dagen kommer.

RSS 2.0